Jeden Tag Balaton...
Vonyarcvashegy, Helikon Straße 22.
MagyarEnglish
Zenit Balaton Restaurant Chef Angebot
Suppe
Bohnensuppe nach Jókai Art
2 900 HUF
Édesburgonya krémleves, kecskesajt, sonka ropogós
2 500 HUF
Vorspeisen
Bélszín carpaccio savanyított zöldségekkel
4 900 HUF
Hauptspeisen
Risotto mit Hähnchenbruststreifen und sautierten Champignons
4 550 HUF
Thunfischsteak mit Spinatkartoffeln
6 950 HUF
Rindereintopf Kartoffelsterz
5 200 HUF
Lazacfilé, zeller, dió, savanyított zöldalma
7 200 HUF
Fokhagymás sertésszűz zalai tócsival
5 500 HUF
Paprikás csirke Kalla módra
4 950 HUF
Konfitált kacsacomb káposztás gnocchi-val
6 950 HUF
Rántott félcsirke korárban házi roseiblivel
Hétvégi ajánlat - péntektől vasárnapig
5 500 HUF
Oldalas saját pecsenyeszaftjával, karikaburgonyával
Hétvégi ajánlat - péntektől vasárnapig
4 950 HUF
Nachspeisen
Dessert im Glas mit weißer Schokolade und Frischkäse, Himbeergelee und Kürbiskernen
1 990 HUF
Almás mákosguba vaníliahabbal
1 990 HUF
Szilvás gombóc fahéjas morzsával, édes tejföllel
Hétvégi ajánlat - péntektől vasárnapig
1 990 HUF
Program
7 März 2026
SZÁZADFORDULÓS HETEK A ZENIT BALATON ÉTTEREMBEN - Taste Balaton
A Taste Balaton Fesztivál ideje alatt – ahogy az év minden napján – éttermünk folyamatosan nyitva tart. A fesztivál időszakában a havonta megújuló Séf ajánlatába a századforduló gasztronómiáját idéző fogások is bekerülnek, köztük a Festetics család konyhájából inspirált ételekkel, valamint Krúdy Gyula írói világát felidéző kompozíciókkal.

A tematikus hetek két kiemelt vacsoraestben csúcsosodnak ki:
2026. március 7-én és március 14-én, szombati napokon. Tovább
Nachricht
21 Oktober 2025
1 szakácssapka a Gault&Millau-tól
Örömmel osztjuk meg vendégeinkkel, hogy a Zenit Balaton Étterem a Gault&Millau Magyarország legfrissebb értékelésén 1 szakácssapkás minősítést kapott. Tovább